Доставка по всей Украине

       Доставка
по всей Украине

Корзина пуста
ГлавнаяСтатьи → Витяжний зонт - ніяких неприємних запахів

Витяжний зонт - ніяких неприємних запахів

Високоякісний сервіс в закладі громадського харчування включає не тільки смачні страви, ввічливе обслуговування та приємний інтер'єр, але і оптимальний мікроклімат в приміщенні. Щоб відпочинок клієнтів кафе або ресторану був приємним, зал для відвідувачів не повинні проникати запахи кухні. Для боротьби з ними призначені витяжні зонти.

Щоб у закладі громадського харчування було якомога більше клієнтів, а працівники кухні виконували свою роботу максимально якісно, повітря в залі для відвідувачів і у виробничих приміщеннях повинно бути чистим і свіжим. Коли одночасно готується кілька страв, стандартного провітрювання для цього буде недостатньо.

Для забезпечення ефективного провітрювання над кожним нагрівальним приладом (пароконвектоматом, плитою, грилем, мангалом) встановлюється витяжний зонт, який видаляє неприємні запахи, продукти згорання і надлишки пари і тепла. Завдяки цьому обладнанню у виробничому приміщенні та торговому залі підтримується оптимальний мікроклімат. Крім того, витяжний зонт, оснащений жироуловлювачем, знижує ризик виникнення пожежонебезпечних ситуацій, так як ефективно видаляє легкозаймисті частинки жиру, які осідають на витяжках.

 

Вентиляційні витяжні зонти відрізняються невисокою вартістю, економічністю у використанні і простотою в установці, тому користуються заслуженою популярністю.

 

Особливості розміщення вентиляційних зонтів

 

Витяжні зонти, що розміщуються на промисловій кухні, належать до основних, центральних елементів у вентиляційній системі приміщення. Більшість витяжних зонтів виготовляється з нержавіючої або оцинкованої сталі. Ці матеріали не іржавіють і не піддаються корозійному впливу, тому характеризуються довговічністю навіть при інтенсивному використанні.

 

В основному витяжному зонті розміщується два ряди спеціальних очищувальних фільтрів, завдяки яким очищення повітря від забруднень відбувається набагато ефективніше. Зонт з високоякісної сталі вважається універсальним устаткуванням і може встановлюватися в будь-якому зручно місці - як на стіні, так і на стелі.

 

Типи витяжних зонтів

 

Вентиляційні зонти можуть розрізнятися за своїми конструктивними особливостями та характером кріплення. З точки зору конструкції промислові кухонні зонти поділяються на витяжні і припливно-витяжні. Зонти припливно-витяжного типу забезпечують не тільки видалення забрудненого повітря з кухні, але і приплив свіжого повітря в приміщення.

 

За особливостями кріплення професійні вентиляційні зонти можуть бути пристінними або острівними. Пристінні витяжні зонти розташотіни. Вони кріпляться безпосередньо до стіни. Витяжні зонти острівного типу розташовуються над кухонною технікою, що стоїть в центральній зоні приміщення.

 

Що потрібно враховувати при виборі зонта

 

Вибираючи зонт для того чи іншого теплового обладнання, працівник закладу громадського харчування повинен, перш за все, звертати увагу на габарити зонта. Для цього потрібно попередньо провести заміри основного предмета техніки (його довжини і ширини). Витяжний зонт повинен бути більше розмірів обладнання на 20 см. Максимальна висота, на якій можна встановити зонт, становить 2 м і 10 см над рівнем підлоги.


Гарантия

В течение года мы готовы приехать и бесплатно устранить неисправности, которые могут возникнуть по вине фирмы-производителя.

Монтаж оборудования

Специалисты сервисного отдела «Конвент-Харьков» оказывают полный комплекс услуг по сборке, монтажу, установке и подключению профессионального оборудования.

Контакты

057 784 05 70
050 402 40 71 — МТС
067 579 62 42 — Киевстар
073 153 44 21 — Life